Posted inActualitate

Nicu Florin Patrichi, unul dintre cei mai apreciați polițiști bârlădeni, s-a pensionat!

Nicu Florin Patrichi, unul dintre cei mai apreciați polițiști bârlădeni, s-a pensionat!

Începând de miercuri, 17 ianuarie 2024, Nicu Florin Patrichi a intrat în rândul tinerilor pensionari ai Ministerului Afacerilor Interne. După o carieră de peste 27 de ani în cadrul Poliției Municipale Bârlad, timp în care și-a făcut meseria cu abnegație și dedicare, acesta a îndeplinit criteriile legale de pensionare, astfel că nu a stat pe gânduri, ci și-a depus dosarul în acest sens, iar superiorii săi l-au aprobat. 

Nicu Patrichi a intrat în sistem în 27 septembrie 1997. Timp de aproape nouă ani, adică până pe 1 ianuarie 2006, a activat în cadrul Biroului de Ordine Publică, după care a fost transferat la Biroul de Investigații Criminale. Aici a lucrat în perioada 1 ianuarie 2006 – 15 martie 2006. Însă, cea mai mare parte a carierei de polițist și-a petrecut-o pe străzile și șoselele din Bârlad și zonele limitrofe, întrucât, între 15 martie 2006 – 16 ianuarie 2024, a activat ca polițist al Biroului Rutier Bârlad.

Felicitari pentru intreaga cariera. Iti multumim pentru faptul ca ai fost in slujba comunitatii aproape trei decenii, pe timp de ger, de viscol, pe canicula, nopti intregi pe drumurile patriei, pentru ca cetatenii sa fie mai in siguranta. La trecerea dintre ani, in weekenduri, de sarbatori, ai petrecut cei mai multi ani in compania colegilor si mai putin a familiei.
Iti dorim multa sanatate, fericire si clipe minunate alaturi de cei dragi”, este mesajul transmis de șeful Biroului Rutier Bârlad, George Sava.

Nicu Patrichi este căsătorit și are doi băieți, împreunâ cu care îi place să facă sport. Din acest motiv, de ani buni, este unul dintre antrenorii Clubului de Fotbal Atletic Bârlad, dar și component al echipei de fotbal ACS Select Bârlad, categoria peste 35 de ani. 

Chiar dacă s-a pensionat din rândul polițiștilor,

 » Citește mai mult…