Posted inActualitate

Bârlădean beat la volan și cu permis de conducere polonez fals! – Vremea noua

Bârlădean beat la volan și cu permis de conducere polonez fals! – Vremea noua

– Advertisement –

INCREDIBIL… Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Voinești, județul Vaslui, bănuit de comiterea unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, fals și uz de fals. Șoferul, care este bârlădean, a folosit pe 27 octombrie anul trecut, un permis de conducere polonez, care a fost trimis la control în Polonia pentru a fi verificat! Pe 11 ianuarie a.c., a venit rezultatul, permisul fiind falsificat! , În baza probatoriului administrat, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana au reținut bărbatul, care, pe lângă faptul că avea permis polonez fals, mai era și băut bine!

La data de 27 octombrie 2023, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, aflați pe drumurile publice din comuna Voinești, au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Bârlad. Bărbatul a prezentat pentru control un permis de conducere emis de autoritățile statului polonez, care a fost imediat reținut pentru verificări. Totodată, întrucât emana și o puternică halenă alcoolică, bârlădeanul aflat la volanul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta fost condus la Serviciul Municipal de Urgență Bârlad, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Urmare a cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că permisul de conducere, prezentat de bărbatul cercetat, este contrafăcut, bărbatul neavând eliberat permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

«La data de 11 ianuarie a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana au reținut bărbatul cercetat, pe o perioadă de 24 ore. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, față de acesta fiind luată măsura controlului judiciar,

 » Citește mai mult…