Posted inActualitate

VIDEO Piloții Clubului ACS Bârlad Off Road au intrat în pielea lui Moș Crăciun și au dus daruri la familiile sărmane din câteva sate!

VIDEO Piloții Clubului ACS Bârlad Off Road au intrat în pielea lui Moș Crăciun și au dus daruri la familiile sărmane din câteva sate!

de Crina B.

Pasionații bârlădeni de off road nu s-au dezmințit nici în 2023! Pentru al 11-lea an consecutiv, s-au mobilizat și au strâns bani pentru a cumpăraalimente, haine, încălțăminte, dulciuri și alte lucruri necesare celor mai sărmane familii din comunele Puiești și Voinești. Ca de fiecare dată, și-au propus să le facă o mică bucurie celor nevoiași în preajma Crăciunului.

 

Pentru al 11-lea an de când funcționează ca un club, pasionații de off road din cadrul ACS Bârlad Off Road au inițiat o acțiune umanitară menită săvină în sprijinul mai multor familii foarte sărmane din câteva sate din comunele Puiești și Voinești. Ca de fiecare dată, pentru început, au demarat o strângere de fonduri pentru achiziționarea celor necesare la casa omului, inclusiv a dulciurilor și jucăriilor care le vor aduce zâmbetul pe buze copiilor necăjiți. În acest sens, prin intermediul rețelelor sociale, piloții de terem extrem au lansat o invitație tuturor celor care pot să ajute să se implice. Ulterior, cu banii puși la bătaie chiar de ei, dar și cu cei primiți ca donații și sponsorizări de la persoanele fizice și juridice de bine, caravana de mașini 4×4 a pornit spre cele respectivele sate. Ca și în anii trecuți, niciunul dintre beneficiari nu a fost anunțat dinainte că va primi pachete cu alimente și dulciuri, așa că a fost o surpriză mai mult decât plăcută.

A avut loc cea de-a unsprezecea acțiune umanitară făcută de ACS Off Road Bârlad în preajma sărbătorilor de iarnă. Așa cum am obișnuit copiii și familiile sărace din satele cu drumuri greu accesibile, și anul acesta suntem prezenți în câteva dintre ele ca să aducem zâmbetul pe față celor mici. Ne-am propus să dăruim 50 de ajutoare consistente familiilor cu o situație grea și,

 » Citește mai mult…