Posted inActualitate

Inimoșii membri ai ACS Grup „Select” Bârlad, în ajutorul lui Moș Crăciun

Inimoșii membri ai ACS Grup „Select” Bârlad, în ajutorul lui Moș Crăciun

de Crina B.

Pentru că, peste două zile, sărbătorim Crăciunul, băieții de la ACS Grup „Select” Bârlad, cunoscuți atât pentru echipa de fotbal cu care participă la diverse competiții, cât și pentru acțiunile caritabile inițiate în sprijinul persoanelor defavorizate, și-au propus să-l ajute din nou pe Moș Crăciun și să împartă ei cadouri copiilor în satele în care sania Moșului nu poate ajunge.

Zis și făcut! S-au mobilizat și, pe 23 decembrie, au încărcat mașinile cu pachete cu daruri și s-au deplasat în comuna Ciocani. Prima oprire a fost în localitatea Crâng, mai exact la biserica din sat, unde erau așteptați de preotul comunei, părintele Popa, și de numeroși copii cu vârste între 4-15 ani, toți nerăbdători să-l cunoască pe Moșul.

„Copiii s-au organizat pe loc și s-au decis să ne colinde, iar rezultatul a fost unul magic, atmosfera ecleziastică a bisericii și glasurile cristaline alecopiilor ne-au umplut inimile de emoție și bucurie. Bucuria a fost și mai mare atunci când am văzut chipurile zâmbitoare ale copiilor în timp ce le împărțeam cadourile. De acolo am plecat către biserica din localitatea Ciocani, unde am împărțit pachete altor copii sărmani”, au transmis membrii „Select” Bârlad.

Trebuie spus că inimoșii băieți nu l-au reprezentat pe Moș Crăciun pentru prima dată, ci organizează astfel de campanii de Crăciun de mai mulți ani, pentru a le oferi niște sărbători de iarnă mai îmbelșugate unor copii sau unor familii sărmane din Bârlad și din împrejurimi.

„Pe această cale, dorim să le urăm tuturor Sărbători liniștite și un An Nou plin de realizări”, au mai transmis „Selecții”.

 

 » Citește mai mult…