Posted inActualitate

SC RĂZVAN CONSTRUCT SRL, realizare importantă: a modernizat sediul Poliției orașului Murgeni!

SC RĂZVAN CONSTRUCT SRL, realizare importantă: a modernizat sediul Poliției orașului Murgeni!

Ieri a avut loc recepția unei investiții importante, așteptate de ani de zile, respectiv „Extindere și modernizare sediu Poliție oraș Murgeni”, realizată de firma SC Răzvancar Construct SRL . Obiectivul de investiție a fost finanțat cu fonduri europene, prin Programul Operațional Comun România – Moldova, Proiectul THOR – „Cooperare Regională pentru prevenirea și combaterea criminalității transfrontaliere România – Moldova”.

 

În sfârșit, după câțiva ani în care și-au desfășurat activitatea în incinta fostei Judecătorii Murgeni, polițiștii din orașul Murgeni se vor întoarce „acasă”. Adică în sediul Poliției orașului Murgeni, însă modernizat și extins. Lucrările au fost executate de firma SC Răzvancar Construct SRL , care a câștigat licitația lansată de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vaslui pentru această investiție cu suma de 1.479.969,59 lei.

Investiția a fost finanțată cu fonduri UE, în cadrul Programului Operațional Comun România – Moldova, proiectul THOR „Cooperare regională pentru prevenirea și combaterea criminalității transfrontaliere România-Moldova”. Recepția lucrărilor va avea loc chiar astăzi, 21 decembrie, în prezența reprezentanților executantului, a IPJ Vaslui și a autorităților locale.

„La fostul sediu al Poliției orașului Murgeni am efectuat lucrări de extindere cu un corp de clădire nou și de modernizare a corpului vechi. Licitația a fost câștigată de firma noastră în anul 2019, cu finalizarea lucrării în anul 2021. În acest timp, am avut permanent grijă de mentenanța lucrării, la acest moment realizându-se recepția acesteia, ea fiind dată în folosința angajaților Ministerului Afacerilor Interne în condinții optime”, ne-a declarat inginerul Răzvan Ionescu, administratorul SC Răzvancar Construct SRL.

Printre lucrările prevăzute în proiect s-au numărat:lucrări de arhitectură, lucrări de rezistență, lucrări de instalații (termice, sanitare, electrice), etc.

 » Citește mai mult…