Posted inActualitate

Micii actori de la Centrul YES au jucat pe scenă pentru pacienții de la Pediatrie Bârlad

Micii actori de la Centrul YES au jucat pe scenă pentru pacienții de la Pediatrie Bârlad

Reprezentația spectacolului caritabil „Cele mai frumoase daruri”, pus în scenă de elevii care frecventează cursul de teatru din cadrul Centrului Educațional YES (Youth Education Solutions) Bârlad, a fost un succes. S-au strâns peste 17.000 de lei, banii urmând să fie folosiți pentru amenjarea unei săli senzoriale de joacă și a unei săli de lectură în incinta Secției de Pediatrie a Spitalului „Elena Beldiman” Bârlad.

Pe 18 decembrie, sala mare a Teatrului „Victor Ion Popa” Bârlad a găzduit spectacolul anual caritabil susținut de elevii Centrului Educațional YES Bârlad. Este vorba despre piesa „Cele mai frumoase daruri”, adaptată după Leon Magdan și regizată de actrița Ramona Ananie, cu costume realizate de Iuliana Maftei și Mariana Murguleț.
Chiar dacă prețul unei invitații a fost de 50 de lei, oamenii s-au înghesuit să plătească, pentru că știau că banii strânși vor fi direcționați în beneficiul pacienților minori spitalizați în Secția de Pediatrie a spitalului bârlădean.

„Spectacolul de aseară, „Cele mai frumoase daruri, organizat de YES-iști a fost încă un proiect reușit! Copiii, profesorii și părinții Centrului Educational YES au dovedit din nou că educația e mai mult decât ore de curs și rezultate la examene. Este o datorie morală și civică față de semeni. Prin strângerea sumei de 17.060 lei, din vânzarea invitațiilor și din donații, vom putea amenaja o sală de joacă senzorială și o sală de lectură pentru copiii internați la spitalul bârlădean”, a transmis profesoara Anca Sandu, coordonatorul Centrului YES.

„Pentru organizarea acestui spectacol au spus YES într-un efort comun: Patiseria „La Moldoveni”, Agenția de Turism Romaia, Teatrul „Victor Ion Popa”, Televiziunea MediaTV, doamna actriță Ramona Ananie, doamna Iuliana Maftei, doamna Mariana Murguleț, Clubul de pictură de la Complexul de Servicii Comunitare „Nicolae Roșca Codreanu”, coordonat de domnul profesor Constantin Mardare, Restaurant Romario, Restaurant Poienița,

 » Citește mai mult…