Posted inActualitate

Dansatorii Asociației Cultural Artistice și Sportive „Club-Dans M&M” Bârlad, premiați pentru performanțele din 2023

Dansatorii Asociației Cultural Artistice și Sportive „Club-Dans M&M” Bârlad, premiați pentru performanțele din 2023

de Crina B.

Week-end plin de emoție pentru membrii „Club-Dans M&M” Bârlad! Peste 130 de copii, membri ai ansamblurilor și formațiilor de dans popular și modern pregătiți aici, au fost răsplătiți pentru performanțele obținute în cursul acestui an. Premiile au fost oferite de mai mulți sponsori.

Duminică, 17 decembrie, a avut loc un eveniment așteptat timp de săptămâni întregi de micii dansatori înscriși în Asociația Cultural Artistică și Sportivă „Club-Dans M&M” Bârlad. Este vorba despre festivitatea de premiere a mai mult de 130 de copii, ce fac parte din diverse formații și ansambluri de dans modern și popular, îndrumați de coregrafii Monica Moraru și Mathias-Alexandru Ichim.

La eveniment au participat și Ciprian Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, primarul Dumitru Boroș, Adrian Bobeică, președintele interimar al Organizației Municipale a PSD Bârlad, subprefectul Dorin Apostu, deputatul Adrian Solomon, dar și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Vaslui.


Gândurile noastre se îndreaptă către dumneavoastră, copii frumoși ai Bârladului, care, indiferent unde ați ajuns, ați făcut cinste și onoare orașului nostru! În țară, peste hotare. Peste tot s-a vorbit la superlativ despre dumneavoastră. Dar acest lucru nu ar fi fost posibil fără sprijinul părinților, bunicilor și, mai ales, acestui colectiv de oameni inimoși, în frunte cu doamna profesoară Monica Moraru. Să aveți parte de sărbători frumoase! La mulți ani!”, le-a transmis primarul Boroș celor prezenți.

Premierea celor mai talentați dansatori a fost posibilă grație mai multor sponsori: Primăria Bârlad, Teomar, Piscina Aquatica Bădeana, Galamar, Nomis 2003, Larisa Rarinca,URB, omul de afaceri Constantin Duluțe, Capșa, Select, KREDIANIS.

Principalele concursuri la care s-au făcut remarcați micii dansatori în acest an sunt Concursul județean „Fantezii de primăvară”, desfășurat pe 19 mai, la Casa de Cultură „George Tutoveanu” Bârlad,

 » Citește mai mult…