Posted inActualitate

Grupul „Select” Bârlad, la bilanțul de sfârșit de an

Grupul „Select” Bârlad, la bilanțul de sfârșit de an

de Crina B.

După un an plin de activități sportive și umanitare, acum, înainte de sărbătorile de iarnă, Grupul „Select” Bârlad a organizat o activitate pentru a-i recompensa pe membrii și pe colaboratorii care și-au rupt din timpul lor în toate aceste luni și s-au implicat în manifestările desfășurate. Nu a fost o ceremonie de premiere formală, ci mai mult o masă festivă, o retrospectivă a activităților desfășurate în anul 2023, în cadrul căreia participanții au mâncat, s-au distrat, au rememorat amintiri comune și au fost premiați.

„În acest an, am organizat două turnee de minifotbal cu participarea unui număr de peste 30 de echipe la fiecare turneu, am desfășurat activități specifice prilejuite de Săptămâna Europeană a Mobilității, am participat la un turneu internațional de fotbal în localitatea Umag, din Croația, unde am obținut un binemeritat loc patru, dar am continuat și seria acțiunilor caritabile, lucru ce caracterizează acest grup”, au precizat reprezentanții Grupului „Select” Bârlad.

Una dintre activitățile umanitare a avut loc pe 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului. Atunci, „selecții” au făcut cadouri copiilor din mediul rural și i-au invitat la Cinematograful „Victoria” pentru a viziona un film pentru copii. Iar acum, pentru că ne apropiem de Crăciun, membrii „Select” vor merge la Complexul de Servicii Comunitare nr. 2 Bârlad și în localitățile Crâng, Ciocani și Movileni, unde împreună cu preoții parohi din aceste localități (mai vechi colaboratori ai Clubului Sportiv „Select”) vor împărți cadouri copiilor din aceste zone.

 » Citește mai mult…