Posted inActualitate

Polițiștii bârlădeni, vicecampioni la fotbal

Polițiștii bârlădeni, vicecampioni la fotbal

Echipa de fotbal formată din polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bârlad a ieșit pe locul al doilea la un turneu de fotbal organizat cu ocazia Zilei Naționale a României.

Ieri, 28 noiembrie, Baza Sportivă a Liceului cu Program Sportiv Vaslui a găzduit turneul de fotbal organizat de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vaslui și CS Dinamo Vaslui, cu ocazia Zilei Naționale a României, ce va fi sărbătorită pe 1 Decembrie.

Este vorba despre o competiție la care au luat parte opt echipe din județ, respectiv Poliția Municipiului Bârlad, Politia Municipiului Huși, Politia Municipiului Vaslui 1, Poliția Municipiului Vaslui 2,IPJ1,IPJ2,Poliția Negrești,Sectia 3 Politia Rurală,împărțite în două grupe. Astfel, după câteva ore, timp în care fiecare echipă a jucat cu fiecare, în finala mare s-au întâlnit reprezentativele IPJ Vaslui și Poliției Municipale Bârlad.

Pentru că, la finele minutelor regulamentare scorul de pe tabela de marcaj arăta 1-1, câștigătoarea turneului s-a decis în urma loviturilor de la 11 metri. Mai exact a șapte lovituri de departajare. Așa se face că polițiștii vasluieni i-au învins „la mustață” pe cei bârlădeni, luându-și astfel revanșa pentru faptul că, în primăvară, cu ocazia turneului de fotbal dedicat Zilei Poliției Române (25 martie), cupa a fost câștigată de fotbaliștii Poliției Municipale Bârlad.

 » Citește mai mult…