Posted inActualitate

Dincolo de întuneric: Luptã cu cancerul de la 2 ani, drama unui tânãr care nu se lasã rãpus de boalã (FOTO) – Vremea noua

Dincolo de întuneric: Luptã cu cancerul de la 2 ani, drama unui tânãr care nu se lasã rãpus de boalã (FOTO) – Vremea noua

– Advertisement –

AJUTOR!… Suntem martorii unui dans al durerii si al sperantei, o cãlãtorie zbuciumatã a unei familii care nu a încetat niciodatã sã se agate de sperantã, chiar si în cele mai întunecate clipe. Elena si fiul ei Alexandru au fost loviti de soartã într-un mod care depãseste cu mult întelegerea multora dintre noi. Alexandru are 19 ani si se luptã cu o formã rarã de cancer la coloana vertebralã.

Tânãrul a trecut prin momente de paralizie timp de un an, dar a supravietuit. Anii copilãriei i-au fost marcati însã de durere, suferintã, disperare, dar si sperantã, determinare, credintã.

„Se spune cã Dumnezeu nu îti dã mai mult decât poti duce. De 17 ani ne ducem crucea fãrã sã îl întrebãm pe Cel de Sus „De ce?”, pentru cã stim cã nu de acolo vine suferinta lui Alex. Dar parcã e prea mult, prea multã durere, disperare si fricã în viata unui copil care suferã de cancer de la 2 ani. A cãzut, s-a ridicat, a învins, a luat-o de la capãt din nou. Am trecut de la agonie la extaz si invers de atât de multe ori încât nici nu mai stiu cum e sã te bucuri. În viata noastrã, rãul se repetã iar si iar. Doar puterea si dorinta aprigã a lui Alex de a trãi ne face sã nu ne pierdem mintile. Aceasta este frica cea mai mare, sã nu ne pierdem mintile în încercarea disperatã de a-i oferi lui Alex o viatã normalã”, este mãrturia emotionantã a unei mame care îsi îngrijeste copilul bolnav de cancer de când avea doi ani.

Alexandru nu s-a clintit în fata a trei recidive dureroase ale maladiei.

În prezent, un al patrulea atac al bolii a adus aparitia a trei tumori de dimensiuni milimetrice pe coloana vertebralã.

 » Citește mai mult…